Spørsmål & svar

For å gi malingen maksimal levetid bør man vaske husvegger minst en gang i året, ifølge Sintef.

Nei, vi bruker varmt vann, skånsomt trykk og såpe etter behov. Ved takvask, terrassevask og andre oppgaver kan høyt trykk, gjerne med varmt vann, være en god metode.

Gjør området tilgjengelig og rydd vekk ting fra vegger. Blomster og planter kan være sårbare, flytt blomsterpotter, og vann gjerne utsatte planter godt før vi kommer – det beskytter mot uheldige virkninger av såpe. Si alltid fra hvis dere har fiskedam på eiendommen. Sørg for at vi har tilgang til vann.

Ja, det kan være mulig under visse forutsetninger. Ta kontakt for å diskutere mulighetene.

Vi anbefaler minst to ganger pr. år utvendig, gjerne oftere hvis du setter stor pris på rene vinduer. Det er selvfølgelig litt smak og behag. Noen kunder ønsker 2 ganger pr år. Noen ønsker 6 ganger.

Man kan vaske vinduer uten såpe fordi deionisert vann fungerer litt på samme måte som såpevann. Man sier gjerne at deionisert er «aggressivt» (uten at dette på noen måte er farlig).

Deionisert eller avionisert vann er filtrert slik at alt av kalkioner, mineraler og smuss er fjernet. Deionisert vann sier man gjerne er «aggressivt» – det fungerer litt som såpevann.

Nei, man skal ikke nale vekk vannet etter å ha vasket vinduer med deionisert vann. Fordi vannet er helt uten kalk og andre urenheter er det ingenting i vannet som blir til skjolder når vannet tørker.

Normalt beholder vi sprossene på. Vinduene pleier allikevel å bli helt rene, samtidig får man gitt sprossene en liten vask.

Vi setter pris på rimelig tilgjengelighet ved utvendig vask. Det kan f.eks. bety at det er plass til arbeidsbilen vår. Innvendig setter vi også pris på rimelig tilgjengelighet. Det kan betyr at møbler flyttes, om nødvendig, og at vinduskarmer ryddes og  evt. kostbare og knuselige ting flyttes i sikkerhet. Er det vanskelig for deg hjelper vi gjerne til.

Vask av vinduskarmer kan være et tilleggsarbeid, men vi tørker etter oss når vi er inne og vil alltid forsøke å holde vinduskarmer rene, innen rimelighetens grenser.

Dette regner vi i utgangspunktet som tilleggsarbeid, men innen rimelighetens grenser vil vi fjerne tape og malingrester, særlig hvis det kan gjøres uten fare for å skade glasset.

Vi kan i prinsippet vaske vinduer fra bakken opp til 5. eller 6. etasje, men i praksis mener vi dette ofte blir for høyt for å få til en nøyaktig jobb. Hvis det er mange vinduer i 4. etasje eller høyere, vil vi ofte bruke lift.

Vi jobber til du er helt fornøyd med hele oppdraget. Skulle du mot formodning ikke bli fornøyd, da sender vi heller ingen regning. Enkelt og greit! Ingen liten skrift. Du skal føle full trygghet før du gjør en avtale med oss.

Kort om oss

Når ble det første profesjonelle vinduspusserfirmaet startet i Norge?

Dette har faktisk ingen spurt oss om, men vi tok det allikevel med fordi vi er stolte av å være vinduspussere. Det første norske vinduspusserfirmaet vi kjenner til var Kristiania Vinduspud-serkontor, som var virksomme fra ca 1898 og frem til 1930-tallet.

Kontaktinformasjon

Vi har kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonelt uterenhold til boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg i Vestfold.

Kontaktskjema

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.

Raskt og profesjonelt uterenhold

med fornøydgaranti

Vår fornøydgaranti er enkel - ingen faktura uten at du er helt fornøyd med alt arbeid som utføres!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle