Pål R. Dahl, dagl. leder i 123vinduspuss, Foto: Torstein Gamst pixlight.no.

123Vinduspuss

Raskt og profesjonell fasade- og vindusvask med fornøydgaranti!

Renhold er fornuftig vedlikehold av verdier. La oss hjelpe deg med å få mest mulig glede av din eiendom gjennom profesjonell utvendig og innvendig vinduspuss, eller effektiv og skånsom rengjøring av vegger og andre uteområder.

Klar, ferdig, rent! Slik ønsker vi at det skal oppleves - enkelt og greit - med full fornøydgaranti! - Pål R. Dahl, dagl. leder

123vinduspuss ble etablert i 2018 men vi har erfaring med vinduspuss helt tilbake til begyn-nelsen av 80-tallet. Vår lidenskap er godt håndverk og god kundeservice!

Vi benytter det siste av teknologiske nyvinninger og har utstyret, kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonell vindus- og fasadevask.

Raskt og profesjonelt uterenhold

med fornøydgaranti

Vår fornøydgaranti er enkel - ingen faktura uten at du er helt fornøyd med alt arbeid som utføres!

Kontaktinformasjon

Vi har kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonelt uterenhold til boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg i Vestfold.

Kontaktskjema

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle