Fasadevask

Med varmt vann, såpe og skånsomt trykk løser vi opp smuss og eliminerer svertesopp og grønske. 

Fasaderenhold forlenger byggets levetid og reduserer vedlikeholdskostnader – Sintef anbefaler minst en utvendig husvask pr. år.

Med skånsomme vaskemidler og uten bruk av høyt trykk, vasker vi veggene dine skinnende rene, raskt og effektivt.

Innvendig vinduspuss

Vi vasker vinduer både på tradisjonelt vis med såpevann, forvasker og nal eller med moderne rentvannssystemer og teleskopstenger.

Innvendig vasker vi gjerne basert på gamle håndverkstradisjoner. Vi har erfaring med vinduspuss helt tilbake til tidlig på 80-tallet, og har vært med på den rivende utviklingen i bransjen. Hos oss foregår innvendig vinduspuss i stor grad etter samme prinsipper som var i bruk for over 100 år siden, og vi er stolte av å føre gamle tradisjoner videre. 

Utvendig vinduspuss

Vi har mange års erfaring med tradisjonell vinduspuss. Vi er eksperter på bruk av moderne rentvannsteknologi som sammen med teleskopstenger gjør det mulig å pusse vinduer i høyden uten bruk av stige eller lift.

Ved utvendig vinduspuss bruker vi gjerne og rent, deionisert vann. Med teleskopstenger og rentvannssystemer. Rent, deionisert vann absorberer smuss, skitt og flekker uten å etterlate skjolder og striper på vinduene. 

Uansett hvilken metode vi velger, så lover vi skinnende rene vinduer.

Øvrig uterenhold

Takrennerens, vask av heller, terrasser, belegningsstein, gjerder og støttemurer? Høytrykksspyling av gårdsplassen, parkeringsplassen eller innkjørselen? Terrassevask og takrennerens? Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Smuss, grønske og mose kan virkelig trekke ned inntrykket av et ellers idyllisk uteområde. Unn deg selv rene og attraktive uteområder

Raskt og profesjonelt uterenhold

med fornøydgaranti

Vår fornøydgaranti er enkel - ingen faktura uten at du er helt fornøyd med alt arbeid som utføres!

Ren vegg etter fasadevask Skitten vegg før fasadevask
Lite rent hus etter fasadevask Lite skittent hus før fasadevask
Stort rent hus etter fasadevask Stort skittent hus før fasadevask

Kontaktinformasjon

Vi har kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonelt uterenhold til boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg i Vestfold.

Kontaktskjema

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle